Blogi on omistettu Sims 4-pelille ja siitä kiinnostuneille. Julkaisen blogissani tietoa pelistä, kuvia ja muuta kivaa. Lisäksi kerron suurimmat uutiset, jotka liittyvät Sims 4-peliin (lisäosauutiset, ilmoitukset, uudet päivitykset jne.).
Nauttikaa olostanne täällä! :D

torstai 19. helmikuuta 2015

The Sims 4: Ulkoilma Game Pack


The Sims 4 sai ensimmäisen "laajennuksensa" 13. tammikuuta 2015, kun Ulkoilma Game Pack julkaistiin. Game Packit ovat pienempiä kuin lisäosat, mutta suurempia kuin kamasetit, joten ne ovat ns. "välimuotoja". Ulkoilma (Outdoor Retreat) on saanut varsin hyvän vastaanoton The Sims 4-peruspelin sekalaisten arvostelujen vastapainoksi. Ulkoilma sisältää upouuden maailman, Granite Fallsin, jonne simit pääsevät viettämään leirielämää, harjoittelemaan luonnossa selviytymistä ja tutkimaan uusia kasveja ja kehittämään yrttihoitotaitoa. Game Pack sisältää varsin suuren määrän uusia esineitä, kuten telttoja ja nuotioita, sekä tietenkin uusia hiustyylejä ja vaatteita simeille. Uusi luonteenpiiirrekin, "Herkkähermoinen", löytyy laajennuksesta. Jos olet ulkoilman ystävä (kuten simisikin!), ja rakastat Simsiä, tämä Game Pack soveltuu sinulle varsin hyvin! ;)

Tässä vielä tiivistelmä ominaisuuksista, joita tämä Game Pack sisältää:

Seikkaile ulkoilmassa!

Luonto on täynnä yllätyksiä, jotka odottavat simejäsi. Tutustu upouuteen Granite Fallsiin, jossa simisi voivat telttailla, laulaa lauluja tai kertoa kummitusjuttuja nuotiolla ja nauttia monista muista hauskoista ulkoilmapuuhista!

Tutkittavana upouusi matkakohde, Granite Falls. Simit voivat nyt paeta arjesta Granite Fallsin männynraikkaaseen ilmaan. He voivat antaa mielikuvituksen laukata loikoillessaan tähtitaivaan alla tai rentoutua kaveriporukalla hevosenkenkäpelin parissa. Seikkailuhenkiset simit voivat uskaltautua tutkimaan läheisen vattupöheikön salaisuuksia. Granite Fallsissa riittää tekemistä! 

Se täydellinen leiri. Telttaretki ei toki olisi täydellinen ilman oikeita varusteita. Muista siis varustaa simisi teltalla ja uusilla retkeilykamppeilla. Nuotion ääressä simit voivat herkutella paahdetuilla vaahtokarkeilla ja kertoa joukolla seikkailukertomuksia, satuja ja kauhujuttuja.

Yrttihoidon taitavat simit voivat sekoitella eksoottisia parannusliemiä. Kehittämällä yrttihoitotaitoaan simit oppivat tekemään monia hyödyllisiä parannusliemiä ötökkäkarkotteesta kireydenlievittäjään. Tämän uuden taidon ansiosta simit voivat myös tunnistaa, mitkä kasvit ovat syötäviä ja mitkä myrkyllisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti