Blogi on omistettu Sims 4-pelille ja siitä kiinnostuneille. Julkaisen blogissani tietoa pelistä, kuvia ja muuta kivaa. Lisäksi kerron suurimmat uutiset, jotka liittyvät Sims 4-peliin (lisäosauutiset, ilmoitukset, uudet päivitykset jne.).
Nauttikaa olostanne täällä! :D

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Uutiset: Ilmaista, uutta sisältöä The Sims 4-peliin!

Eli nyt on luvassa Sims4Pelaajan ensimmäiset Sims 4-uutiset!
 The Simsin viralliset tekijät kertovat blogissaan näin:
 "Uskomatonta, että The Sims 4 -pelin julkaisusta on kulunut vasta kuukausi! Lyhyessä ajassa olemme saaneet hurjasti palautetta peliin sukeltaneilta pelaajilta. Olemme suunnitelleet The Sims 4 -pelistä tosiaikaisen palvelun, jotta voimme jatkuvasti kehittää pelikokemusta, tuoda peliin uutta sisältöä ja tehdä mahdollisimman paljon pelaajien palautteeseen pohjautuvia muutoksia. Tästä aionkin kertoa teille tänään.

Asiaan! JUURI NYT tarjolla on ensimmäinen kolmesta merkittävästä The Sims 4 -pelipäivityksestä, jotka julkaistaan seuraavien kolmen kuukauden kuluessa. Jokainen niistä sisältää uusia toimintoja, uutta sisältöä ja muuta mukavaa. Päivitykset ovat ilmaisia kaikille The Sims 4 -pelin pelaajille, jotka lataavat uusimman päivityksen. Ja kyllä... luvassa on uima-altaita!

Ensiksi yhteenveto lokakuisesta päivityksestä:

   • Lokakuu tuo The Sims 4 -peliin aavemaisuutta haamujen muodossa. Kuolleet simit voivat nyt palata elävien joukkoon ja säilyttää kaikki sim-ominaisuutensa höystettynä uusilla toiminnoilla sen mukaan, miten he kuolivat. Voit kutsua haamuja liittymään simiesi talouteen ja tehdä niistä pelattavia hahmoja. Jos uskallat, saatat ehkä jopa löytää tavan herättää haamuja takaisin henkiin.

   • Aistitko häiriön Voimassa? Syynä on luultavasti uusi Tähtien sota -naamiaisasupakettimme. Nyt voit pukea simisi Luke Skywalkerin lentäjänasuun, Leian valkoisiin kaapuihin ja nutturoihin, Darth Vaderin pukuun tai Yodaksi, kuinkas muutenkaan. Kukapa ei olisi pukeutunut Yodaksi Halloweenina? Nyt se onnistuu myös The Sims 4 -pelissä!

   • Yhteisön pyynnöstä mukana on myös uusia silmien värejä. Itse annoin kaikille simeilleni violetit silmät. Ihan vain siksi, että voin. Lisäksi olemme korjanneet muutamia pikku bugeja.

Seuraavaksi vuorossa on kaksi vielä isompaa päivitystä:

   • Marraskuussa on syytä kaivaa simmarit (miten niin liikaa sanaleikkejä?) kaapista, sillä uima-altaat saapuvat voittajan elkein The Sims 4 -peliin.

   • Joulukuussa on aika laittaa simit töihin, sillä luvassa on uusia urapolkuja palkintoineen.

Kaikki nämä päivitykset ovat ilmaisia The Sims 4 -pelaajille. Riittää, kun kirjaudut Originiin ja lataat päivitykset, kun ne julkaistaan. Jokainen päivitys on pullollaan uutta sisältöä ja muutamia yllätyksiä. Luulitko, että tontut elävät vain puutarhassa? Et selvästikään ole pelannut tarpeeksi The Sims 4 -peliä.

Pelaajamme ovat aivan huippuporukkaa. Näin on! Minusta on hurjan hauskaa nähdä, miten paljon The Sims 4 -luomuksia Galleriassa, keskustelupalstoilla ja Twitch-videoissa on jaossa. Eräs tuoreimmista suosikeistani onDeligracyn ”Not so Dusty Turf” -kodin pikarakennusvideo. Hänen yksityiskohtaisuutensa ja kommenttinsa ovat mahtavia (kuiskaa Deligracylle: minäkin ole liimaillut silmiä kaktuksiin tehdäkseni niistä ihmisen näköisiä). Tässä onkin syy, miksi me The Sims 4 -pelin parissa työskentelevät teemme tätä peliä niin innoissamme: yhteisössä henkiin heräävä luovuus on jotakin aivan ennennäkemätöntä. Jatkakaa samaan malliin - emme saa tarpeeksemme!

Olemme ottaneet vastaan The Sims 4 -peliä koskevia kysymyksiänne ja kommenttejanne silmät auki ja korvat höröllä. Käytänkin tilaisuutta hyväkseni ja vastaan muutamiin kysymyksiin vinkkien muodossa saman tien:

   • Ensimmäiseksi: Kaipaatko vanhaa tuttua kameran ohjausta? Paina pelitilassa vaihto-, Alt- ja sarkainnäppäintä yhtä aikaa.

   • Toiseksi: Oletko siirtämässä ensimmäistä perhettäsi ensimmäiseen kotiinsa? Tiesitkö, että sinun ei tarvitse tyytyä vapaisiin taloihin? Voit jyrätä jonkin jo rakennetun tontin tai häätää pelin ohjaamat simit haluamastasi talosta noin vain!

   • Ja vielä kolmanneksi: Tiesitkö, että voit muuttaa simisi tavoitetta milloin vain? Tavoitepaneeli aukeaa, kun napsautat pelitilassa ruudun alareunassa näkyvää tähtipainiketta. Napsauttamalla sitten oikealla näkyvää tähtipainiketta saat näkyviin kaikki tavoitevaihtoehdot. Jos vaikkapa paha simisi ei millään onnistu tehtävässään kohota kulmakunnan hurmuriksi, ehkäpä kataluustavoite olisi paremmin hänen heiniään.

Muut aiheet vaativat hieman enemmän aikaa. Tiedämme, että Mac-pelaajat odottavat kärsimättöminä uutta tietoa. Asia on työn alla. Kun meillä on enemmän kerrottavaa, julkaisemme uutiset täällä.

Odotamme innolla, että saamme julkaisun lähestyessä kertoa täällä lisää marras- ja joulukuun sisältöpäivityksistä. Selvittelemme myös mahdollisia uusia ominaisuuksia ja lisäosia tulevaisuutta ajatellen, ja kuuntelemme aina palautettanne päättääksemme, mihin keskittyä. Olemme alusta asti sanoneet, että The Sims 4 -pelissä on kyse loputtomista pelimahdollisuuksista. Toivottavasti jokainen näistä päivityksistä tuo uusia ulottuvuuksia peliinne!

Iloista simmailua!"

Tämä uutinen tuli suoraan www.thesims.comista :) 

Anteeksi laiskuuteni, mutta yritän jatkossa kirjoittaa omat versioni uutisista :) 

-Sims3Pelaaja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti